Inmiddels zijn de scholen en peuterspeelzalen alweer een week gesloten. Een hele verandering voor de kinderen. Niet meer in de klas nieuwe dingen leren met je vriendjes, niet meer rennen op het schoolplein in de pauze of na school spelen met vriendjes.

Niet alleen de school is dicht, veel andere dingen die de kinderen gewend zijn om naar toe te gaan ook. Waaronder de sportles die de oudste twee op maandagmiddag altijd hebben. Een echte uitlaatklep! Lekker bewegen door te rennen, te springen, te kruipen en te stoeien. Ook nu de sportles niet doorgaat blijven kinderen deze uitlaatklep nodig hebben en dan vooral jongens. Als dit weg valt en je speelt er niet op in, dan wordt het er vaak niet gezelliger of rustiger op thuis.

Vanmorgen hebben wij daarom onze eigen sportles gemaakt. Het weer was goed dus wat is er dan leuker om dit in de tuin te doen. Heerlijk kruipen, rennen, springen, klimmen en gooien met elkaar. Met als doel even de energie er uit te sporten en bovenal veel plezier met elkaar te hebben.

#gortzandcrown #gortzandcrownnanny #nanny#nannybureau #nannyagency #kinderopvang#kind #children #nannyacademy #opleiding #baby#peuter #kleuter #melissasmaandag #corona#coronavirus #buitenspelen #tuin #bewegen#spelen #inbewegingblijven#bewegenmetkinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.