Deze week even geen activiteiten met de kinderen rondom de reis naar Curaçao, omdat deze reis helaas niet doorgaat wegens het Corona virus.

Vandaag gingen wij op ontdekkingstocht. Zo zochten wij op “de rode tafel” naar verschillende insecten. Als wij ze hadden gevonden konden we ze bekijken met een vergrootglas of met een pincet pakken en in een vergrootglas potje doen, zodat we ze nog beter konden bekijken. Wat was het spannend!! Wij vonden rupsen, vlinders en spinnen.

#gortzandcrown #gortzandcrownnanny #nanny#nannybureau #nannyagency #kinderopvang#kind #children #nannyacademy #opleiding #baby#peuter #kleuter #melissasmaandag #corona#coronavirus #insecten #ontdekken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.