De vakantie naar Curaçao komt steeds dichterbij.
Deze weken lezen wij boekjes over op reis gaan en de zee. Waar gaan wij naar toe? Hoe kan je op reis gaan? Wat kun je op het strand doen? Allemaal vragen die ik tijdens het lezen van de boekjes stel.

Ook spelen wij een spelletje met een koffer en verschillende kaartjes. Elk kaartje bespreken we eerst, wat is er op het kaartje te zien? Denken jullie dat het warm of koud is op Curaçao? Daarna mogen de kinderen de kaartjes op de koffer leggen die ze vinden passen bij de reis naar Curaçao.

De kinderen hadden dit heel goed door. Zo werden de volgende kaartjes op de koffer gelegd: de koffer, het vliegtuig, de strandbal en het ijsje. Ook werd de tractor door de middelste op de koffer gelegd. Eerste snapte ik niet waarom hij deze er op had gelegd. Want met de tractor op reis gaan duurt best lang. Maar toen ik aan hem vroeg waarom hij die had neergelegd snapte ik het. Hij wilde zijn speelgoed tractor meenemen op vakantie!

#gortzandcrown #gortzandcrownnanny #nanny#nannybureau #nannyagency #kinderopvang#kind #children #nannyacademy #opleiding #baby#peuter #kleuter #melissasmaandag #reizen#reizenmetkinderen #opreisgaan #travelling#vakantie #koffer #leren #education

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.