Over een aantal weken ga ik samen met mijn nanny gezin op reis naar Curaçao. Een vlucht van 9,5 uur met drie kinderen in de leeftijd van 1 en 5 jaar vraagt om de nodige voorbereiding.

Zo ben ik de afgelopen weken druk bezig geweest met het bedenken van voldoende bezigheden in het vliegtuig. Zo heb ik onder andere speel placemats en constructie bakjes met Lego en Knex gemaakt. Daarnaast ook kleursetjes van dvd hoesjes. Niet alleen handig voor in het vliegtuig maar ook voor als we in een restaurant zijn. Vermaak in het vliegtuig én aan tafel!

Hebben jullie nog andere nuttige (reis) tips voor mij?

#gortzandcrown #gortzandcrownnanny #nanny#nannybureau #nannyagency #kinderopvang#kind #children #nannyacademy #opleiding #baby#peuter #kleuter #melissasmaandag #reizen#reizenmetkinderen #vakantie #knutselen#creative #creativiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.