Vanmorgen hebben wij de winter in huis gehaald. Zo hebben wij met onze zelfgemaakte “sneeuw” gespeeld. Samen maakte wij sneeuwballen en daar later weer een mooie sneeuwpop van. Wat voelde de “sneeuw” grappig en helemaal niet koud.

Recept om zelf sneeuw te maken:
– 2 pakjes maizena of 500 gram bloem
– 1 flesje conditioner/crèmespoeling

Doe de maizena of bloem in een bak. Beetje bij beetje doe je de conditioner of crèmespoeling erbij. Roer het geheel steeds goed door. Je gemaakte sneeuw is klaar als je het tot één geheel kan knijpen.

#gortzandcrown #gortzandcrownnanny #nanny#nannybureau #nannyagency #kinderopvang#kind #children #nannyacademy #opleiding #baby#peuter #kleuter #melissasmaandag #activiteit#knutselen #creative #creativiteit #snow #sneeuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.