Deze week is het vakantie in de regio van mijn nanny gezin. Dit betekent dat de oudste ook gezellig thuis is. In de ochtend zijn wij naar het bos geweest om grote takken te zoeken. Vervolgens zijn wij naar de winkel gegaan om spullen te kopen om zelf vogelvoer te maken. Eenmaal thuis kon het knutselen voor de vogels beginnen. Eerst hebben wij van de takken een “vogeltjes tent” gemaakt en van de gekochte spullen hebben wij voer voor de vogeltjes geknutseld om in de “vogeltjes tent” op te hangen. Nu zitten wij met spanning te wachten tot er vogeltjes naar onze “vogeltjes tent” komen vliegen.

#gortzandcrown #gortzandcrownnanny #nanny#nannybureau #nannyagency #kinderopvang#kind #children #nannyacademy #opleiding #baby#peuter #kleuter #melissasmaandag #activiteit#vogels #birds #knutselen #creative #creativiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.