Afgelopen week had de oudste van mijn nanny kindjes op school een kerstdiner. Samen hadden wij kerstboom worstenbroodjes gemaakt die hij mee kon nemen. Van het bladerdeeg bleven flink wat restjes over. Dat was een goede reden voor een extra bakmiddag met mijn 2,5 jarige nanny kindje. Zo hebben wij het deeg samen uitgerold en er kerstbomen uit gestoken, heeft hij geholpen met het snijden van de appels én hebben wij ze gevuld met verschillende dingen. Dit keer met ham/kaas en appel/kaneel. Wat rook het lekker in huis!
Iedereen hele fijne feestdagen !
#gortzandcrown #gortzandcrownnanny#nanny #nannybureau #nannyagency#kinderopvang #kind #children#nannyacademy #opleiding #baby#peuter #kleuter #melissasmaandag#kerst #christmas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.