Sint Maarten, Sint Maarten de koeien hebben staarten.. Vandaag is het weer 11 november en dus de dag dat de kinderen met hun lampionnetjes de straat op mogen. De kids mochten daarom deze week hun papiertje met krijtjes kleuren zoals zij dit wilde. Nadat ze klaar waren hebben we deze ingesmeerd met zonnebloemolie om ze vervolgens te lamineren. Zo zijn ze ook regenproef, dat is met dit weer natuurlijk wel handig. Daarna hebben de kids nog mooie lintjes uitgezocht en deze hebben wij er aan geniet. Zo hebben ze hun eigen lampionnen gemaakt!

Veel plezier vanavond & tot volgende week! Liefs, Melissa.

#gortzandcrown #gortzandcrownnanny #nanny #kids #knutsel #creative#sintmaarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.