Afgelopen week was het herfstvakantie. Dit betekent bij ons altijd extra veel tijd voor leuke activiteiten en soms ook gezellige visite.

Dit keer kwamen er nog 3 kindjes van 10, 8 en 5 jaar bij ons spelen en hebben wij met elkaar een fotospel gedaan op de heide/in het bos. De kinderen kregen een lijst waar allemaal verschillende dingen opstonden die ze vervolgens moesten gaan zoeken. Dit waren allerlei dingen je in het bos of op de heide kunt vinden: Paddenstoelen, blaadjes, omgewaaide bomen, mos, blaadjes, insecten etc. Wanneer ze iets hadden gevonden mochten ze dit vastleggen met de fotocamera’s. Hiernaast zaten er soms opdrachten bij de voorwerpen die zij moesten zoeken. Zo moesten ze bij een paaltje van groot naar klein gaan staan. Bij het restaurant stonden bordjes met de tafelnummers. Iedereen moest het cijfer vinden van zijn of haar leeftijd. En voor de oudere kinderen was de opdracht iets moeilijker: zoek 2 bordjes die bij elkaar jouw leeftijd vormen. We hebben een super leuke vakantie achter de rug.

Tot volgende week. Liefs, Melissa

#gortzandcrown #gortzandcrownnanny #nanny #kids #creative#vakantie #herfst #bos #games

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.