Afgelopen week was het buiten echt herfstweer. Hierdoor was het binnen eigenlijk ook meteen volop herfst bij ons. Zo luisterden wij eerst het liedje van een spinnetje en bekeken wij het bijbehorend filmpje (spinnetje – twee kleine kleutertjes)

Na het kijken van het filmpje was het tijd voor een knutselwerkje. Samen maakten wij ons eigen spinnenweb met touw en een kartonnen bordje. Uiteindelijk plakten wij daar een grote zelfgemaakte kriebel spin in.

Tip: Rol om het uiteinde van het touwtje een plakbandje, zodat je een soort “naald” krijgt waardoor het rijgen een stuk makkelijker wordt. Veel knutselplezier!

Tot volgende week! Liefs, Melissa.

#gortzandcrown #gortzandcrownnanny #nannyacademy #herfstknutsels#melissasmaandag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.