Heb je affiniteit met kinderen en heb je een kind-gerelateerde opleiding gevolgd? Wil je met kinderen inhoudelijk veel meer de diepte in gaan? Vind je het mooi om een druk gezin te ontzorgen en de rol van ‘household manager’ op je te nemen? Kom kennismaken met nanny bureau Görtz & Crown, hét opleiding- en bemiddelingsbureau voor professionele nannies.

Op dinsdag 27 augustus om 20:00 uur is ons volgende G&C online vragenuurtje. We vertellen je graag dat je als G&C nanny in loondienst fulltime (30+ uur) voor 1 gezin aan de slag kunt voor een uitstekend maandsalaris. Dat je sociaal verzekerd bent, tijdens je vakantiedagen wordt doorbetaald en 8% vakantiegeld krijgt. Jij bent er voor de kinderen en als professional ontzorg en adviseer je het gezin.

Ook meer weten over Görtz & Crown en onze werkwijze of heb je vragen? Geef je op door een e-mail te sturen naar miriam@gortzandcrown.com met als Onderwerp: ‘G&C vragenuurtje 27 augustus. Kun je niet wachten en wil je direct meer weten over Görtz & Crown? Stuur dan een e-mail naar Miriam voor een telefonische afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.