Lieve Nanny’s,

Ik ben blij dat mij is gevraagd om een blog te schrijven over mijn eerste ervaringen als Nanny. Deze ervaringen hebben er namelijk voor gezorgd dat ik een groei in mijn persoonlijke ontwikkeling doormaak. En er is gelukkig op lange termijn nog veel meer groei mogelijk. Ik heb mogen ervaren hoe het is om ineens alles te hebben wat je wil. Het gaat dan zo snel.

Ik kwam van een plek in de kinderopvang waar ik mezelf niet was. Door wat ik nu meemaak met deze twee fijne meiden en geweldige ouders om me heen, is dat ik mezélf waardeer. Ik voel dat we mét elkaar iéts voor elkaar betekenen. Dat is toch het mooiste wat er is? De dochters uit het gezin waar ik werk zijn 8 & 12. Wij kunnen goed levelen qua woordenschat en we delen een onwijze humor. Ik kan oprecht zeggen dat ik door deze familie en door Görtz & Crown een onwijs mooie verandering in mijn leven doormaak, waar ik ook heel dankbaar voor ben. En ik kan nu ook zeggen dat ik trots ben op mezelf en dat ik het waarmaak. Do what you want, it’s YOUR life!

X   Rosannah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.