Het is bijna tijd voor de tweede zondag van mei, de dag om alle moeders in het zonnetje te zetten. Op deze bijzondere dag verwennen wij de liefste moeder met ontbijt op bed, cadeautjes en natuurlijk de allerleukste knutselwerkjes. Want zeg nou zelf, hoe leuk is het om als moeder verrast te worden met een zelfgemaakt cadeau van je kinderen? Wij hebben een aantal van de leukste creatieve cadeautjes op een rijtje gezet: 

Foto met bloem

Hoe leuk is het om deze foto met bloem aan je mama te geven voor Moederdag? En het is heel simpel. Maak een leuke foto met een “I LOVE MAMA” bordje in je hand en met de andere hand doe je net alsof je een bloemetje vast hebt. Vervolgens print je de foto uit en maak je een gaatje precies waar je hand zit. Doe hier de lievelingsbloem van mama doorheen en je hebt een super leuk en creatief cadeautje. 

Applausje voor mama

De allerliefste mama heeft wel een applausje verdiend. Dit applaus maak je door je hand over te trekken op een dubbelgevouwen papiertje en het handje vervolgens aan de kant van de vouw uit te knippen. Vervolgens schrijf je op de ene kant een lieve boodschap en de andere kant versier je met de liefste stickers en tekeningen. 

Boekenleggers

Vind jouw mama het ook heerlijk om tot rust te komen tijdens het lezen van een goed boek? Verras haar dan met een leuke boekenlegger. Dit super originele cadeautje maak je door een leuke foto te maken van jou terwijl je doet alsof je ergens aan vast hangt. Vervolgens knip je jezelf uit de foto en plastificeer je het overgebleven fotootje. Maak een gaatje aan de bovenkant en knoop hier een leuk lintje door heen. Voilà, een super leuk en origineel cadeautje voor de liefste mama. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.