Hallo nannies en nannies in spé,

Nanny RebekkaMijn naam is Rebekka en ik ben 54 jaar. Van deze 54 jaar ben ik al ruim 23 jaar “Nanny”. In 2008 heb ik de opleiding bij Görtz & Crown met veel plezier afgerond. Ik werk momenteel als G&C nanny voor een gezin in Antwerpen met twee kinderen in de leeftijd van 5 en 7 jaar oud. Hier werkt ik al ruim 4 jaar met enorm veel plezier.

Görtz & Crown (G&C) is een organisatie die ik een warm hart toedraag. Net als het “Nanny” zijn, is ook G&C constant in ontwikkeling. Vanaf dat ik er binnenstapte, ben ik er zijdelings bij betrokken geraakt en gebleven. Als ervaren G&C nanny vind ik het geweldig om nieuwe geïnteresseerde of startende nannies te helpen en te begeleiden. Dit houdt in dat ze met mij een inspirerend dagje mee kunnen werken binnen mijn G&C nanny gezin zodat er een duidelijk beeld ontstaat wat het precies inhoud om een G&C nanny te zijn en wat hierin van jou verwacht wordt. Daarna ben ik altijd betrokken en in contact met de nannies mochten er vragen/adviezen nodig zijn.

Zie hieronder hoe een meeloopdag eruit zou kunnen zien:

Ik start de dag met de slaapkamers van de kinderen netjes te maken. Denk hierbij aan de bedden opmaken en het speelgoed ordenen. Ondertussen neem je de zwemspullen mee, zorg je dat alles in de tasjes zit die nodig zijn want in de middag is er zwemles. Daarna alles in gereedheid brengen voor de lunch en daar waar nodig aanvullen en opruimen. Jij kan me ondersteunen door de keuken netjes te maken en alvast de voorbereidingen te doen voor het avondeten.

Daarna gaan we samen op pad om de kinderen op te halen van school om vervolgens gezellig te lunchen. Na de lunch is het tijd voor de zwemles. Na de zwemles gaat de oudste naar de tekenacademie en breng jij ondertussen tijd door met de jongste om iets leuks samen te ondernemen. Tegen de tijd dat de oudste weer opgehaald moet worden, heb je ook al verdere voorbereidingen gedaan voor het avondeten.

Thuis gekomen gaan we het avondeten gereed maken en eten we gezellig met de kinderen. Dit doe ik doordeweeks altijd. Na het eten zitten de kinderen weer vol energie en gaan we altijd nog even spelen. Nadat alles weer netjes is opgeruimd, gaan de kinderen in bad zodat ze gezellig fris en fruitig wachten tot papa en mama thuiskomen na een dag werken.

Tijdens de meeloopdag met mij laat ik je zien hoe het contact met de kinderen optimaal verloopt, je alles binnen het huishouden zo goed mogelijk organiseert, anticipeert, flexibel kan zijn, altijd professioneel kan handelen maar vooral hoe goed het voelt om een G&C nanny te zijn!

Hartelijke groet,

Rebekka

Nanny Rebekka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.