AnoukMijn naam is Anouk en ik ben 26 jaar oud. Eind augustus 2011 kwam ik via een vriendin in aanraking met de nanny opleiding van G&C. Deze wekte direct mijn interesse en vol goede moed begon ik, niet veel later, aan deze opleiding. Hier heb ik veel nieuwe dingen geleerd, elk onderwerp was ontzettend interessant en vooral ook waardevol. Tegen het einde van de opleiding, half november 2011 ben ik begonnen met solliciteren op diverse nanny jobs. Van Gelderland tot Utrecht, van België tot Amsterdam, de goede job leek er maar niet tussen te zitten. Ook woonde ik in Hoek van Holland, een plaats die niet echt centraal ligt. Op het moment waarop ik het niet meer verwachte werd ik gebeld door Ingrid, er was een gezin die met mij verder wilde! Een gezin met een eerste kindje op komst en omdat het voor mij ook het eerste gezin zou zijn, leek het voor het gezin een goede keuze. Zo konden we samen blanco beginnen. Wat was ik blij toen ik dat hoorde want het heeft even mogen duren maar de aanhouder wint!

Bij dit gezin heb ik tweeënhalf jaar mogen werken, met heel veel plezier. Halverwege 2015 heb ik G&C weer benaderd, met de vraag of ze weer een leuke job voor mij hadden. Echter was er deze keer nog wat ingewikkelder: ik ben verhuisd naar Brielle, niet bepaald centraal gelegen. Dit zou nog wel eens heel lastig kunnen worden. Het liefst wilde ik fulltime aan de slag bij een gezin met jonge kinderen. Vele jobs kwamen voorbij maar allemaal te ver weg of niet wat ik zocht. Tot die ene middag dat ik op G&C Facebook pagina keek en een profiel voorbij zag komen wat mij aansprak. Inmiddels waren we een half jaar verder en had ik een aantal tijdelijke G&C jobs achter de rug. Ook hier heb ik het overal erg naar mijn zin gehad en ik ben de gezinnen ook heel dankbaar dat zij mij voor, toch een korte periode, hebben toegelaten binnen hun gezin.

Het profiel wat ik zojuist voorbij zag komen, was echt iets voor mij! Fulltime én jonge kindjes. Binnen vijf minuten heb ik Miriam een e-mail gestuurd, met de vraag of ze mij bij dit gezin wilde voorstellen. Binnen een paar uur kreeg ik hierop een reactie, dat ze mij gingen
voorstellen. Nu was het duimen en goede hoop houden, zou het dan eindelijk weer een job voor mij zijn? Na een aantal gesprekken bij het gezin en een meeloopdag, kreeg ik eindelijk het verlossende woord: het gezin had voor mij gekozen! Wat was ik blij! Zo lang gezocht en gehoopt dat de perfecte job voorbij zou komen en zie daar. Net als bij mijn eerste job: de aanhouder wint!

Mocht je dus nog steeds op zoek zijn naar die ene perfecte job maar staat die er maar niet tussen: Houd goede moed en geef nooit op! Er komt een dag dat ook jouw perfecte job op de joblist staat! Veel succes!

Anouk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier in waarnaar u op zoek bent.